
Velsmagen indfanget
Det er ganske enkelt; Kærlighed til umamien i det latinamerikanske køkken!
Salsa Umami’s mad er en kombination på “flade fødder”, hvor det perfekt krydrede kød møder den fyldige ost og skaber symbiose med den friske salsa.
Inspirationen er opsamlet på et utal af markedspladser i Guatemala, Mexico, Honduras, Brasilien med flere
Såvel maden som stemningen, duften, lyden og udseendet er skabt for at pirre det samlede sanseindtryk.
Gæsternes favoritter

Chili Umami gryde
- Skært oksekød
- Chili, løg, hvidløg, tomat, peberfrugt, Bladselleri mv.
- Bønner og Salsa Umamis krydderiblanding
- Under kærlig varmebehandling i min. 4 timer
- Serveres med Creme fraiche brød eller tortilla

Mexicanske tacos
- Bløde majstortilla – frisklavede
- Smeltet cheddar
- Okse eller kylling
- Pico de gallo, mango, guacamole eller dagens…
- Chili efter behov

Grillet Guatemala sandwich
- Smørpenslet/ sprød overflade
Cheddar - Mørt skåret oksecuvette eller flået kyllingebryst
- Vegetar-erstatning aftales efter ønske
- Vores ”hemmelige” krydderiblanding
- Pico de gallo – klassisk frisk tomatsalsa
- Tomat, rødløg, peberfrugt, koriander & lime
- Chili efter behov – i flere varianter